blog a sulibol

este 6 ora, kint esik, es lassan sotetedik. Ha most felkialtottal, hogy AHHHHAAA Angliaban mindig esik.... akkor elmondom, hogy a 2 honap alatt kb 4X esett, es akkor is csak futolag. Ennyit a sztereotipiakrol.

Kedd hajnalban indultam el Budapestrol, es a repulon egy kis Magyar sajtot olvastam (szoval ujsagot, nem tejtermeket) :-D csak hogy kicsit kepben maradjak. Az egyik hetilap egy stand-up comedys srac interjujat is kozli, aki beszel a media teljesen leamortizalo hatasarol. Allitasa szerint, ha egesz nap allo lovakat mutatnanak a teveben, az emberek akkor is neznek...
Szoval Londonba erve ahogy bekapcsoltam a telefonomat, Adel sms-e fogadott, hogy minden ok-e mert nagyon aggodik. Kerdeztem, hogy miert? erre mondta, hogy akkor kezdodott Magyarorszagon egy nagy vihar, amikor felszallt a gepem... Hat semmi nem volt, teljesen sima fel es leszallas. Mindegy. Kora delutanra Sheffieldben is voltam, es egy jo kiados beszelgetes utan elmentunk Aronekkal meg Agival vacsorazni. egy igazi, hangulatos, angolos etterembe. Sult sertes, pulyka. es sult marhahus, kulonfele valogatott zoldseg-korettel, es finom ontetekkel. A koretet mi szedtuk magunknak, es amennyi a tanyerra rafert, azt ratettuk. Teljes kulinaris tura a javabol. Biztosan azert irok errol, mert most is farkasehes vagyok. :-D

Szerdan reggel Dave Gilpin tartott orat a hit-rol. Sok minden atalakuloban van most a fejemben. Tobbek kozt a hittel kapcsolatos nezeteim is. Sokan hiszik azt, hogy a hit mindig csak masokban mukodhet. Hogy a hit egyes szam masodik szemelyben mukodik, vagy harmadikban, vagy az osszes tobbiben, de semmikeppen sem E\1 ben. Aztan a Biblia beszel Abrahamrol, Mozesrol, Davidrol, meg Jozsuerol, azokrol, akik nem nyugodtak bele az egyhangu eletbe, akik sokkal tobbet, magasabb szinten, es Isten akarata szerint akartak tenni. Meggyozodesem, hogy a bibliai idokben is voltak elhivottak, akik szepen elhessegettek az Isten elhivasat, leeltek egy eletet, dolgoztak, gyermeket nemzettek, aztan meghaltak, igy az ismeretlensegbe beleveszve... Meg a mennybe is bekerulnek, es talan vittek is valami talentumot vissza, de csak ott fognak szembesulni azokkal a lehetosegekkel, amit elszalasztottak. En nem akkor akarok meglepodni. En most akarok meglepodni. Latni megerosodni a nemzetemet, es hitre juttatni masokat! ennyi a vagyam. Hogy ezt az elso sorbol, vagy csak a masodikbol kell e tennem, azt nem tudom, de tenni, azt nagyon kell.

Csutortok
Megint "hit" orank volt, es egyre jobban "belemelegedunk" a temaba. Aztan kaptam egy uj fonokot igy a het vegere. Egy ir arc, aki rettenetesen gyorsan beszel, de mivel minden idegszalammal a megertesen voltam, ezert sikerult felfognom a mondanivalojanak legalabb 15%-at! :-D Csutortokonkent eztan a konferencia es kiszolgaloszemelyzet tagja leszek.
Pentekenkent pedig a jo oreg Birminghami gyulekezetplantalas. Alig' varom!!!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Politikailag Korrekt

GÁZÓRA

Életünk otthagyott létrái