a színfalak mögött

Péntek-szombat-vasárnap hosszú hétvége.

Pénteken szokás szerint délután 1 körül kezdtük el a pakolást. indulás Birmingham-be, hang-, fény-, színpadtechnikával. Egy egész stáb dolgozik azon, hogy az este fél nyolcra érkező emberek, a legjobb hang, fény, és média-technikát kapják. Egy jól kormányzott hadsereg benyomását keltheti a maroknyi csapat. Mindenki tartja magát az időbeosztáshoz, és így 17.30-ra már a hang, és fények működnek, és kezdődhet a zenekari beállás. A zenészek fegyelmezetten viselkednek, nincsenek önmegvalósító gitárszólóparádék, vagy félórás teketória a dob körül. Az alkalom, vagy "előadás", pontban 19:30-kor kezdődik. Introvideó, majd kezdődik a dicséret. 4 dal, közben videóhirdetés, gyüjtés. Én a hangtechnikát kezeltem. A színpad-managerrel szoros kapcsolatban kell lenni, aki percről-percre nyomon követi az események folyását, cserébe mindenért ő felel. Szóval megy a gépezet. Aztán felmegy a színpadra a vendégszolgáló, és elkezd beszélni. Amikor befejezi, lejön, még egy ének, vége az alkalomnak, és mindenki átvonul a közeli kínai-étterembe, hogy a közösséget már kötetlenebb formában, egy vacsora mellett folytassa. A keménymag, az a 15-20 ember marad még pakolni. este 11-körül kerül be az utolsó kis csavar a kisbusz óriás-rakterébe. Mindenki fáradtan, de vidáman indul útnak. éjjel 1:30-kor érünk vissza Sheffieldbe, újra megfogjuk, a kb 1.5 tonnás rakományt, és visszapakoljuk a raktárba. Fél 3 körül zuhanok ágyba, de visszatekintve, csak elégedett arcokra emlékszem, és négy megtérőre. Tavaly október óta, kb. 70 ember "ragadt" a gyüliben, köztük egyetemisták, pénzügyi szakemberek, zenészek. Egy pár hónap múlva, már ők fogják fel és lepakolni a technikát, és ők fognak a színpadon zenélni.

Szombat

Dél körül ébredek, és rövid csetelés után felöltözöm. Kirándulni megyünk, egy közeli kis településre, ahol sétálunk, múzeumot látogatunk, sütit eszünk. mindennek végén otthon filmet nézünk, jól érezzük magunkat, és pihenünk.

Vasárnap

reggel irány a tesco-parkoló, ahol carboot sale van, azaz csomagtartó-piac. Az emberek kihozzák a használt tárgyaikat, könyveket, ruhákat, mindenféle háztartási eszközt, és potom pénzekért eladják őket. termés: 1 újszerű ing, 2 pulcsi.

aztán gyüli. egész nap pakolás, a 3 alkalom technikai levezénylése, székrendezés, egyszóval minden, ami egy jó alkalomhoz kell. A Leadership Academy-nek nem titkolt célja az, hogy azok akik elvégzik, úgy kerüljenek ki, hogy az épület és a gyülialkalom minden porcikáját ismerjék, tudják, szeressék. :-) Chris Mulhare ausztrál pásztor szolgált. nem kicsit, nagyon jó volt.

Este újra fáradtan, de igazából megelégedetten tértem ágyba... béke

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Politikailag Korrekt

GÁZÓRA

Életünk otthagyott létrái