Nem erőszak a disznótor*

Tágra nyílt szájjal mondja a semmit, immáron sokadjára, egyre kevesebb pár fülnek.
Tárogatja  kezeit, hátha az majd nyomatékot ad mondandójának. -andó -endő. jövendő, adandó, maradandó, halandó, esendő, merengő, (az nem) tepertő, (az sem) szemfedő, szenvedő szerkezet. Teljesen magával ragadja önimádata. A tévé lassan kiásítja magából, és a parketta közti résbe köpi. A macska egy darabig kaparászott utána, de végül az is elunta, és inkább felöklendezett egy borsónyi szőrcsomót. Itt a parketta közti résben, az elporladt gyantaragasztó világában érkezett meg a padló alatti világba. Ahol az egyetlen veszélyt a porszívó, és a kiömlő vizeskancsó jelenti.

 (Ezzel ki is száll a történetből.)

Közben a tévé ontja magából az éjszakai híreket. 
A bemondó kokaingőzösen vonaglik a székében:
"Az utolsó pár a földön kapcsolja le a villanyt, sétáljon bele a lenyugvó napba, és adja vissza a földet a növényeknek és az állatoknak. A felhőkarcolók maradhatnak, majd lesz mire felfutni az indáknak, a többi nem kell. -Közben a háttérben egy valag lemming veti bele magát a mélybe.- Szellőzőibe madarak és kígyók fészkeljenek, de fűtés meg ajtó, és főleg üveg az nem kell. Legyen kicsit kevesebb tervezett pusztítás, és több ösztönös szeretet. Egyáltalán, gondolkozzunk kicsit kevesebbet." -üvölti a végét, de ekkor egy sebtében bevillanó reklám szakítja meg a szürreális, eltorzult fej utolsó szájrángását. 
Tornadressz, váltócipő, műfogsorrögzítő. Alfakulcs, fröccsöntött szamurájkard. Báránybőr ülésvédő, szilikon-fújt kesztyűtartó, plüss-dobókocka és visszapillantó-tükör érzéki koccanása. Térdek egymáshoz, ahogy rend szerint szoktak. Lefordított mélynyomós szubdiszkó, rendszámtábla-rezegtető. Karcos polaroidmagány, kisípoló hívás-élet. 





*a disznó az egyetlen kivétel

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Politikailag Korrekt

GÁZÓRA

Életünk otthagyott létrái